Ærøskøbing

Turistrekord skaber gæde på Ærø

I den forgangne weekend stod solen højt på himlen, og Ærøfærgerne sejlede turister over i pendulfart. Faktisk havde så mange turister booket en af de gratis sommerbilletter, at færgerne til Ærø lørdag satte rekord med 6.700 solgte billetter. Det kan man se i et indslag fra TV2Fyn.

Antallet af passagerer er det højeste antal nogensinde på en enkelt dag, men allerede i midten af juli har Ærø fået besøg af lige så mange gæster som på hele måneden sidste år.

– Vi regner med, at der stadig vil komme rigtig mange gæster, og det er vi virkelig glade for. Vi ser ind i to måneder, hvor der stadig vil være travlhed, siger direktør for Ærø Turist & Erhverv, Chris Hammeken til TV2Fyn.

Også Gunnar Schmidt Hansen, der ejer På Torvet i Ærøskøbing, har ligesom mange af øens øvrige hoteller oplevet fuld belægning. Han har måtte afvise turister på jagt efter en overnatning eller en trerettersmenu.

– Der er fuldt booket stort set til slut august og september, så det bliver fantastisk, fortæller hotelejeren til TV2Fyn.

Se indslaget her fra TV2Fyn

Kommentarer